cropped-logo-2020.png

‘Ins & outs in IGP’

Tijdens de discussiedag Ins & outs in IGP werden de onbesproken regels binnen het IGP-programma besproken. Situaties die niet voorkomen in de reglementen maar waar je als geleider binnen een seconde moet beslissen en handelen.

Via een PowerPoint-presentatie werden er situaties geschetst die zouden kunnen voorkomen tijdens een wedstrijd of examen. De vraag was: wat nu?

De onderdelen A, B en C werden uitvoerig besproken; wat mag er wel en wat niet tijdens een competitie. Hierna volgde een diepgaande discussie die werd geleid door Berry Kleinhesselink.

Doordat de groep van aanwezigen klein was kon er diepgaand op de onderwerpen in worden gegaan. Waarbij ook persoonlijke situaties en ervaringen uitvoerig aan bod kwamen.

Berry gaf ons inzicht door de ogen van de keurmeester. Het zorgde dat we met andere ogen naar de IGP-sport leerden kijken. Het was een leerzame dag die zeker voor herhaling vatbaar is.

Foto’s: Melinda Fekken de Kleijn

Het hele verslag van deze discussiedag zal te lezen zijn in het januari-Magazine. Wilt u het verslag direct na uitgave lezen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de download-link zodra het nieuwe magazine online is.